sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

Lauantaista

Hahah en tiedä mikä mua vaivaa kun tähän aikaan rupeen kirjottelemaan tänne, kello on siis 1:30. Tulin just himaan, oltiin Saran, Juuson, Laten ja Iidan kanssa Iidalla vielä vähän juhlistamassa Iidaa ja laulamassa singstaria :-) Muut lähti baariin ja mä lähin himaan :D (Y)

Olin tänään päivällä tokokoulutuksessa Maijan kanssa. Tuomari Tuija Sere oli kouluttajana! Ollaan Maijan kanssa joskus oltu Tuija Seren kokeessakin. Tuomarina hän on tunnettu tiukkana, mutta Maijan kanssa vedettiin kymppejäkin ;) Tosi hyviä uusia niksejä saatiin ja kivaa oli, vaikka venyikin viiteen tuntiin, tarkoitus oli olla siellä 3h. Vois ehkä harkita taas kokeisiin menoa, Viime vuonna saatiin Maijalle TK1-tunnus, tänä vuonna vois hakea TK2-tunnuksen ;) Meitä myös pyydettiin osallistumaan SM-kisoihin, ehkä sitäkin vois taas harkita. Oon vaan niin laiska etten jaksa treenailla!

Photobucket

Photobucket

Ulkona on ollu ihan taivaallisen ihana ilma! Niin lämmin, ja tuoksuu ihan kesältäaamulta tai -illalta. Tosi nopeesti on lumet sitten sulanu kun on ruvenneet sulamaan! Vielä tässä kuussakin oli maa ihan lumen peitossa, nyt ei oo enää lähes missään lunta.

-Nadja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti