perjantai 22. huhtikuuta 2011

Lahti KV

Photobucket

Tänään oli Lahdessa kansainvälinen koiranäyttely, johon tietysti otimme osaa! Mukana menossa oli Vimma ja Jonilla Aune sekä Mortti. Polskeja oli ilmoitettu 14, Vimmalla meni hyvin, sijoittui toiseksi parhaaksi urokseksi ja sai vara-cacibin :-) Tuomari oli tosi tympeä, äksyili vaan kaikille... Sanoi Vimman runkoa myös pitkäksi, mitäs.. :D hahha!

Oman kehän jälkeen mentiin Marikan ja Sirpan kanssa seurailemaan lyhytkarvaisten collieden kehää, ja ai että kun ne on niiiin ihania! Mun on pakko saada oma lk collie vielä joskus :-) Samassa kehässä oli myös junior handler-kisa, ja pakko sanoa että ikävä kyllä on niitä kisoja. Oon nimittäin liian vanha tohon koiran esittämis-kisaan, ja siellä oli ihan parasta! Tylsää kun on liian vanha :D Nyt kun rupes muistelemaan, niin pistetäämpä vähän parhaista junnu-hetkistä kuvia! ;)

Photobucket
Ensimmäinen SM-osakilpailu, 2008, sijoitus 4 Fanni-lagoton kanssa :)

Photobucket
Hollolan pentunäyttely, 2008, sijoitus 4 Ona-collien kanssa!

Photobucket
Kuopio 2008, voitto Poju-flatin kanssa! :-)

Photobucket
Kuopio 2008 toinen päivä, bracco Tuomo.

Photobucket
Harjavalta 2009, voitto Onan kanssa!

Photobucket
Lahden ryhmis 2009, voitto affenpinserin kanssa.

Photobucket
En muista näyttelyä, 2010, voitto Lulla-corgin kanssa!

Photobucket
Mynämäki kr 2010, sijoitus 3 collien kanssa.

Photobucket
sijoitus 3 Hely-corgin kanssa! :) Erikoismaininta myös iloisesta työskentelystä ;)

Photobucket
Viimeinen kisa, Seinäjoki 2010 SM-osakilpailu, sij 2! :)


Noi on vain osa hienoista hetkistä, kaikista ei ole edes kuvia :) Iksu! Mentiin näyttelyn jälkeen vielä Marikalle kattomaan pentuja. Niin söpöjä! Yks niistä on vaan iiihan liian pieni, aika epätodennäköistä on kuulemma että jäisi henkiin :( Niin söppänä. Syötin sitä vähän tuttipullolla, se on niin heikko ettei pysty edes imemään!

Photobucket

Vähän vertailuksi, ruipelo on siis poika ja toinen noista on narttu. Aikamoinen kokoero! Sama koko pentueessa. Ei tota pienimmäistä melkeen ees huomaa :( Voi vauva, toivottavasti selviää!

Photobucket

Photobucket

Tulipas paljon kuvia :D

-Nadja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti