torstai 7. huhtikuuta 2011

Baby I LIKED it!

Photobucket

Photobucket

Huhhu eilinen oli hianoooo! Enrique oli iha sikkehyvä :-) Soitti kaikki hyvät biisit ja ahh se on niiiin KUUMA. En vaa kestä ku se oli niin kännissä :DD Haha. Oltiin Tean kanssa ihan siinä lavan vasemmassa laidassa, ja pari kertaa mies itse tuli niin lähelle, että olis pystyny vaikka halaamaan! Enrique koski kaikkien lähimpänä olevien käsiin, sillain paiskas haha, ja mä olin yks niistä ;)

Photobucket

Photobucket

Noin lähellä hän oli! Aiettä.
Alku oli niiin mahtava. Anna Abreun, lämppärin siis, jälkeen oli venailua melkeen tunti ellei ylikin, taustalla soi Michael Jackson. Oltiin iha väsymässä jo, taas alko uus Jacksonin biisi, sitten yhtäkkiä PAMAHTI ja alkoi tonight im lovinggg you! Aattelin siinä, että olis ollu parempi jos se olis laulanu "tonight im fucking you", ja tulihan sekin sitten sieltä ;)

Photobucket

Sitte yhdessä kohdassa Enrique veti lavalle yhden niin perussuomalaisen miehen :D Oli niiin hauska! Hahha molemmat ihan kännissä. Täs on video siitä, tosi tosi tosi huonolaatunen, mutta kuunnelkaa mitä toi suomalainen laulaa :DD Hahha en tajuu miten tää video just on niin huono, muut oli ihan hyviä!

(Tähän mun piti siis laittaa video, se latautu tässä sellaset 6h mutta ei tullu, koitan jossain vaiheessa laittaa jotain muuta kautta...)

ENRIIKKE! I LOVE YOU! hahahha en kestäää! Se mies teki niitä vatsa-aaltojakin ja meinas tyyliin tippua lavalta, hahha. Oli niin ihanaa kun Enrique laulo esim. I like it, Do you know, Takin back my love ja Tired of being sorry ja tämmössiii :-) Bailamoskin oli hyvä! Enrique otti tosin hyvin huomioon yleisön. Vaikka ei ollutkaan niin "spektaakkeli" niinkuin Lady Gaga, oli kyllä ihan SIKAhyvä. Haluun takas hahha :D

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Nyt oon ihan kipeä, koko pää vaan SATTUU, tulossa varmaan poskiontelontulehdus ja ehkä kans otsaontelontulehdus ja korvatulehdus... aijaijai... Kohta meen lääkäriin. Voiku ei tarvis mennä, tuolla on ihan kauhea ilma... Plääh. Ja ostan muuten mutakakkua! Mun on varmaan kolme päivää tehnyt mieli mutakakkua!! Olisin niiin halunnut tänään motivukseen, mut ehkä mä en tällain puolkuntosena mene :/
laaaav youuu Enrique!

-Nadja

2 kommenttia: