maanantai 21. maaliskuuta 2011

We wont come down, Until we hit the ground and pass out!

Heippaheiii! Oon taas tänään ollut tosi laiska koululainen. Nukuin taas ekan tunnin yli, ja lisäks nukahin sitten kans biologian tunnille... ehh.. Mut jotain oon saanu sentään tänään aikaan! Sain vihdoin lakattua kynnet sillä uudella lakalla minkä ostin sieltä Megasalesta. Lopputulos oli tämän näköinen:

Tossa kuvassa ne ei näy ihan samanlaisina kuin oikeasti, mutta siis lakka tekee noihin kynsiin tollasia vähän niinkuin raitoja. Ne on aika mageet livenä! Paketissa oli mukana tällänen magneettijuttu:

Noi raidat saa siis aikaan magneetti. Tohon lakkaan on sekoitettu jotain metallia, joka sitten magneetin ollessa lähellä vetäytyy tollasiksi raidoiksi. En ole ennen nähnyt tollasta juttua, mut ihan magee! :) Kynsi laitetaan siis tohon pyöreän merkin päälle, ja sitten toi yläosa laitetaan siihen päälle. Ja toi toimii siis ainoastaan noissa Alessandron tietyissä lakoissa. Noi raidat alkaa itseasiassa nyt vasta näyttää kunnollisilta, kun ovat vähän kuivuneet :) Mut I like! Voisin ostaa tollasen lakan jonkun muunkin värisenä. Ainoa tylsä juttu oli se, että kaikki ne lakat on tosi tummia, mut ei ne raidat varmaan mistään vaaleasta edes näkyisi :-) Hintaa tolla koko paketilla oli 10e.

Ton lakan, solkkukortin ja kajareiden lisäks ostin alessandrolta maailman ihanimman käsivoiteen! Toi on ihan paras, suosittelen todellakin kaikille. Toi siis tuoksuu ihan ruusuille, tosi ihana, ja se on tosi riittoisaa! Samasta määrästä, millä jostain tavallisesta voiteesta sais rasvattua kämmenen, saa tolla koko käsivarren. R a k a s t a n! Ja siis se tuoksu, niin ihana. Laitoin tota tänä aamuna ennen kouluun menoa, ja vieläkin käsi tuoksuu sille :) Hintaa oli tuolla Megasalessa 10e, normaalisti 30e. Onhan se sillain aika paljon, jos täydellä hinnalla ostaisi, mutta todellakin sen arvoinen!

Ainiin, ja oon ihan unohtanut kertoa, että meijän Vimma on lähtenyt valloittamaan maailmaa kasvattajansa kanssa, nimittäin Vilnaan, Liettuaan. Siellä oli kaksi näyttelyä, joista toiseen Vimma osallistui, hyvällä menestyksellä! Vimma voitti valioluokan uroksen, ja sai sertin sekä cacibin, eli kaiken mitä hakemaan lähtikin!! :) Tosi upeeta. Vimmasta tulee nyt siis Liettuan muotovalio, kunhan ensin saa viimeisen serttinsä Suomesta. Vimmalla serttejä on yhteensä 10 vai 11, mutta yksi vielä tarvitaan yli 2-vuotiaana ;) Niille jotka eivät koiranäyttely-käsitteistöä ymmärrä, olen pahoillani, en jaksa selittää :D Mutta jos jotakuta kiinnostaa, täältä löytyy kaikkien sanojen ja käsitteiden selvitykset: http://www.kennelliitto.fi/FI/toiminta/nayttelyt/nlynaakkoset.htm. Vimma on tosi hyvin menestynyt nuoresta iästään huolimatta, Vimman tittelirivi on jo melko hyvällä mallilla, koko nimi menee siis näin; LT JMVA LV JMVA EE JMVA LTJV-10 LVJV-10 Flinkbein Imperium. Vimma on siis kaikkien Baltian maiden juniorimuotovalio :) Jeejee! Nyt vaan metsästämään sitä viimeistä serttiä Suomesta, muutaman viikon päästä on Vaasan kansainvälinen näyttely, ehkä siellä onnistaa.

Siinäs vähän tän päivän vaatetusta. En oo muuten ennen kuunnellu Tinie Tempahia muutakun sitä Written in the stars-biisiä, mut pari päivää sitten tutuistuin vähän sen muuhunkin tuotantoon. Ja muuten tykkäsin!! Varsinkin Wonderman, Frisky ja Pass Out ovat mielestäni toosi hyviä :) Tänään meen ehkä vielä keskustaan pyörimään, saa nähdä.


-Nadja

6 kommenttia:

 1. et sää siis pese usein käsiäs? xD

  VastaaPoista
 2. emmä kyllä käsivarsia hirveen montaa kertaa päivässä kyl pese :D hahah en siis tarkottanu tossa kämmeniä, vaan käsiä ylipäätään :D

  VastaaPoista
 3. Jee hyvä Vimma! Kerro sil pusuja ja onnitteluja!:)

  -Tiia

  VastaaPoista
 4. Uuu toi lakka! minkä merkkistä? saiskohan noita täältä jostain? :--) hitsi ku oon ihan kokonaan unohtanu pistää blogis mun luku listaan, niin en oo lukenu buu, mut nyt muistan :D

  VastaaPoista
 5. hehhe se on Alessandro! :) En oo ainakaan nähny sitä missään normaalikaupoissa, mut täs linkissä lukee alessandron jälleenmyyjät: http://www.saga.fi/beauty/index.php/jaelleenmyyjaet?catid=16 käy sielt tsekkailees! :) Noi kaikki alessandron tuotteet on toosi hyviä! hhehe parempi myöhään kuin ei milloinkaan ;)

  VastaaPoista