keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

We are all born superstars

Mä tajusin just yhen asian. Meillä on maailman parhaimmat koirat. Ne saa mut aina hyvälle tuulelle kun tulee himaan, vaikka olis ollu kuinka huono päivä, ainakin hetkellisesti ;-) Ne on aina ilosia ja valmiita kaikkeen. Ne on parhaita! Tänäänkin kun tulin kotiin taas lääkäristä, Maija tuli ovelle ja hymyili niiiiin paljon ja piristi tooosi paljon :) Vanhoja kuvia selaillessa katoin myös hauvakuvia, ja aika hauskojakin löytyi :D Maija, Marek ja Vimma on kaikki niin tyhmiä, hauskoja, ihania, ihan parhaita!
Voi mun vaavat hehe. Vierailevia tähtiä noissa on meijän entinen koira Tomppa sekä hoidossa ollut Ukko :-) Maija odottaa siis pentuja tossa viimesessä kuvassa, ei se oikeesti noin paksu oo hahah :D

Ostin eilen ehkä ihanimman paidan H&Mmästä, oon ihan rakastunut siihen! Se on niiiin kevyt ja viileä ja rento, luv it. Niin ihana varmaan kesälläkin, aijjj että! Tossa edessä on siis tollaset nyörit tai tollaset, ja ne menee kaulan ympäri. Tai kai se on se eikä ne, mutta jokatapauksessa :D Oon ihan rakastunut! Hintaa sillä oli parikymppiä, eli ei mikään paha hintakaan :) Pitäis kyllä ruveta vähän säästämään, kesällä olis tarkotus lähteä taas ulkomaille!

Muuten, ei jumaleissön sitä Japania. En voi tajuta, miten siellä nyt menee kaikki ihan päin helvettiä, just nyt kun hyvien kavereiden piti lähteä sinne vaihtoon! Ei voi olla totta oikeesti. No mut, ainakin saadaan pitää kaverit täällä meijän kanssa kauemmin :-) Ihan persiistä kyllä etteivät pääse lähtemään vielä.

Tänään on ollut iihan taivaallinen ilma, niin ihanaa :D Kävelin taas sieltä lääkäristä himaan, oli niin aurinkoista. Tosi monessa paikassa, täälläkin eikä vain keskustassa, on jo lumet sulaneet niin, että asfaltti näkyy :) Ihanata hunajata! Niin keväinen olo kokoajan, voisin tanssia haha.Nyt meen laittamaan ruokaaa, sitten lähen keskustaan morottamaan taas noita kamuja heheh ja viemään sairaslomatodistuksen töihin :) Jejjeee! Ehkä tänään mennään Sara ottamaan aurinkoa ;)

-Nadja

3 kommenttia: