maanantai 28. maaliskuuta 2011

viikonloppuja

Heipppaa ja anteeksi pieni päivityskatkos! Siihen on kyllä olemassa ihan syykin. Kipeytin lauantaina näyttelyssä selkäni niin pahasti, etten ole pystynyt koneella istumaan. Tänäänkin oli pakko jäädä kotiin, hyvä kun pystyn edes kävelemään. Tää selkäpaska syö kyllä miestä!! No mutta, huomenna taas lääkäriin.

Jokatapauksessa, lauantaina olimme PON-kerhon (eli siis polski owczarek nizinny-koirarodun kerhon) erikoisnäyttelyssä. Polskeja oli sinne ilmoitettu vähän päälle 40, eli vähän vähemmän kuin viime vuonna. Meillä oli mukana vain Vimma, jonka Taija toi meille Liettuan matkaltaan sinne. :)

Kuvassa Vimma ja Liettuan tuliaiset :) Näyttelyssä oli muuten tosi mukavaa niinkuin aina, mutta eräs hauva pissas mun kengille, ja juoksin sitten ilman kenkiä kehässä :D No ei siinä mitään. Tuomari tykkäs Vimmasta tosi paljon, mutta ranskalaisen etuosan (eli siis tassut eivät ole suorat, vaan kääntyvät poispäin toisistaan) vuoksi ei sitten sijoitusta tällä kertaa tullut. Vimman luokka oli kyllä todella kovatasoinen!


Ihan ilman kotiinvietävää ei kuitenkaan tarvinnut lähteä, sillä näyttelyn yhteydessä palkittiin viime vuoden parhaat PONit. Maijasta tuli vuoden 2010 kolmanneksi paras tokopon!Maijan poika, Takku, voitti vuoden tokopon-tittelin, onnea!

Sunnuntain vietin vain kotona, lepäillen ja selkää lepuuttaen. Illalla jouduin kuitenkin menemään töihin, ja se oli vikatikki selälle... Tänään olen siis kokopäivän vaan himassa, ja sen takia musta ei tässä postauksessa nyt olekkaan oikeen kuvia, sillä sen verran räjähtäneeltä oon nää pari pvää näyttänyt :D

-Nadja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti