tiistai 8. maaliskuuta 2011

Tsaaahhh


New pantiiiies! Kävin ostamassa H&Mmästä tänään Chinot (ja Tea en sitten meinaa niitä meijän chinoja... hahah) ja niihin kuuluvan vyön:) Oon jo jonkun aikaa katellu noita, ja mietin aika kauan pitäskö ottaa vaaleensiniset vai noi, päädyin sitten noihin. En löytäny mun valkosia tossuja, nii piti pistää mustat tohon kuvaa :D Bongasin H&Mmästä kans Saran, ja menin sitten Saran ja Iidan kanssa vielä Waynessiin kahville. (tosin mä join pillimehua hähää)

Maija oli tänään leikkauksessa!! Siltä poistettiin kohtu, koska Maijalle on tullut ensimmäisten pentujen jälkeen ihan kauheita valeraskauksia. Niille jotka eivät tiedä, valeraskaus on siis sellanen, et koira tavallaan luulee et se on raskaana, vaikka ei oo. Se ilmenee kaikilla koirilla vähän eritavoin, jotkut esimerkiks saattaa varastaa kaikki pehmolelut ja hoivailla niitä ja olla jopa agressiivinen. Maijalla se ilmeni sillain, et se kilju ja huus sen kaks viikkoa ihan kuin se olis synnyttänyt. Ja se huus ihan kokoajan. Niiiiin rasittavaa :D Ja se on nyt ihan ressukkana, pieni :( Vitsi et mua jännitti et meneekö se leikkaus hyvin, vaikka tollanen leikkaus on ihan perus ja lääkäreille varmaan ihan rutiinia. Mutta silti, aina voi mennä jotain pieleen! Onneks ei mennyt :) Nyt Maijan pitää pitää paitaa päällä, se on niiiiin söpö en ehkä kestä :D


Sain muuten vihdoin taas uuden fysioterapia-ajan, maanantaiksi :-) Jeess! Huomen olis ruotsin sanakoe, khyll luin... Nyt lähen tästä kohta kattomaan sitä Varesta, Adios!


-Nadja

2 kommenttia:

  1. mul on noi samat chinot ,myös mustana :D ja jOOOOOO tein myös tänään chinoja tällai btw löl

    VastaaPoista
  2. aijaa hhahah :D mietin et pitäskö ostaa muunaki värinä, noi on kivavat ;) hahahah oliko hyviä

    VastaaPoista