lauantai 5. maaliskuuta 2011

Love, lies, street, spies

Huhhu, nyt alkaa jäsenet pikkuhiljaa sulaa! Oltiin koirien kanssa agiliitämässä tuolla.. missäköhän? En muista paikkaa mutta siellä oltiin kuitenkin, alotettiin 10 aikaan aamulla ja 4 aikaan lopetettiin. Kuulin, että treenit olis hallissa, joten päättelin et se on varmaan joku lämmin perus sisähalli, ja pistin vaan paidan ja ohuen hupparin takin alle, sekä semmoset pikkuset tossut jalkaan. No, eipä ollukkaan lämmin sisähalli, vaan jäätävän kylmä maneesityyppinen paikka! Sisällä oli varmaan kylmempi kun ulkona, ulkona kuitenkin paisto aurinko ja silleen. No siellä sitten värjöteltiin ja treenailtiinki, hyvin meni kaikki kyllä viileydestä huolimatta :-) Vielä Maija osaa mennä, vaikka viime treenailusta on sellaset puolvuotta... Marek ja Vimma ei kunnolla vielä mitään osaakkaan, mut kyl ne esteet vieläki muisti! Jos ei muuta niin ainaki koirilla oli kivaa :D


Meijän Marek on sellanen veijari, että se tykkää pomppia toooosi korkeelle. Oikeesti iha uskomattommia loikkia se vetää, vaikka rima olis ollu 35 senttiä korkeella, Markku hyppää sellaset kaks metriä et varmasti pääsee yli.. Tässä pari taidonnäyettä:(Niiin tosiaan, en sitten hirveesti yleensä koiratreeneihin panosta ulkonäössä, etenkään vaatteissa, että älkää välittäkö jooko hahahh) Mutta jep, viimesessä ei estettä ees näy. Eipä ainakaan tarvii pelätä et rimat tippuis! Sillain aika huvittavaa toi on, mutta sillon ei kyllä hirveesti naurata kun se hyppää meidän (jo kerran samasta syystä korotetun) melkeen 2 metrisen aidan yli ja lähtee kirmailemaan metsään, korvat lukossa :-)

Vielä viime vuonna kävin tosi usein treenaamassa agilityä Maijan kanssa, kisattiinkin epävirallisissa, mutta selän murtumisen jälkeen olen joututut jättämään koko harrastuksen melkeen kokonaan.. Tänäänkin selkä kipeytyi sen verran pahasti, että en kyllä tänään minnekkään pysty lähtemään :/ Samperin selkä. Mutta joo, eipä agilitystä sitten enää sen enempää!

Olin eilen viettämässä iltaa Juusolla Saran, Juuson ja Laten kanssa. Vietettiin myös iltaa mäkin puolella, hehhheh. Meinattiin siitä sitten lähtee jonnekkin muiden ihmisten ilmoille, mutta sitte pienen ulkona värjöttelyn jälkeen päätettiin kuitenkin mennä takas Juusolle :)


Joo, voitte sitte miettiä et mitä tossa viimesessä kuvassa tapahtuu... Vain me tiedämme totuuden ;) Loppuillaks taidan sitten linnottautuu sohvalle, ekaks joudun kyllä keksimään miten saan Juhon sniikattua siitä muualle.. Hähhähhää... Voisin kattoa vaikka vanhoja nauhotuksia tai kaivaa hyllyltä jonkun mun tuotantokausista, niit on siellä ihan hyvä määrä :D Esimerkiks Pakoa, Heroessiä, Frendejä, Gossip Girliä, OCta, Skinssiä ja Sinkkuelämää löytyy, enköhän mä jonku niistä valitse ;) Mieluummin viettäsin mun illan kyl kavereiden seurassa, mut no minkäs teet ku selkä prakaa niinku 70-vuotiaalla :D
Chao!

- Nadja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti