torstai 17. maaliskuuta 2011

Ihana päivä ja ihanat tytöt!


Olin nyt sitten tänään juttelemassa opon kanssa ja teimme opintosuunnitelman mulle sillain, että kävisin 3 ja puolessa vuodessa :) Se on mun mielestä ihan jees. Olishan se kiva valmistua samaan aikaan kun kaverit, mutta itseasiassa suurin osa mun koulukavereista menee yli kolmessa vuodessa :D Ja periaatteessa, mihin mulla on kiire? Emmä kuitenkaan tiedä minne haluaisin mennä lukion jälkeen!

Koulun jälkeen alko päivän hauska osuus ;) Mentiin Laran kanssa hakemaan Ane ja Verna ja sit kans Linda, oltiin Lindan ja Laran kanssa suunniteltu pieni ylläri Anelle ja Vernalle. Sen piti olla vähän niinku itkuläksärit, mutta nyt kun noi tyttöset ei lähteneetkään, nii pidettiin muutenvaan ylläripylläri :D Oltiin siis uskoteltu, että me viedään ne vaan ajelemaan ja sillee, mutta sitten mentiikin Laralle ja me paistettiin heille lettujaaa ( ja meille hehe ) ja syötiin sitten lettujaaa ja keksejäää ja pulllaaa oli ihanata! Tää meijän kouluporukka on ihan paras, varsinkin sillon kun ollaan jossain syömässä! On aina niiiin hauskaa eikä juttu todellakaan lopu ;) Joskus se on kyllä aika stressaavaa, nimittäin kukaan meistä ei oo hirveen hiljanen, ja usein meijän ruokailuhetki onkin pelkkää päällekkäin huutoa ja kovaa naurua :D haha. Suuri suu ja suuret huvit vai miten se meni?

En uskalla ees aatella et mitä siit seuraa kun Ane ja Verna lähtee Japaniin, nyt jo ollu ikävä niitä koulun ruokailuihin! Onneks ne tulee viel ens jaksos takasin :) Loooove u!


Sitte Lara heitti mut viel himaan, ahh :)) Lara on paras! Nyt meinaan loppuillaks kaivautuu sohvan syövereihin ja kattoa eilisen Skinssin ja Heroessin, ouuu jea. :-)


-Nadja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti